Spor

FLAŞ! Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belirlendi!

Cumartesi günü itibariyle Vodafone Arena‘ da gerçekleştirilecek olan derbinin hazırlıkları sürerken, taraftarların da heyecanlı bekleyişi devam ediyordu. Galatasaray taraftarının derbiye alınıp alınmayacağı ve yasağın nasıl bir yol izleyeceğine ilişkin süre belli olmadı derken; bir açıklama yapılmış ve derbi maçına 2120 GS taraftarının alınacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı esnada yeni bir gelişme daha yaşandı ve Cumartesi günkü Beşiktaş – Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. Taraftarların merakla beklediği bir soru olan ” Beşiktaş – Galatasaray derbisinin hakemi kim olacak? ” sorusu da yanıt bulmuş oldu.

İki ezeli rakip arasında Vodafone Arena’ da Cumartesi günü gerçekleştirilecek maçın hakemi Ali Palabıyık olarak aktarıldı. Oldukça önemli bir derbi olan bu maç, Ali Palabıyık’ ın düdüğü ile başlayacak.

Beşiktaş’ ın favori olduğunu düşünmüyorum.

Muslera; Beşiktaş’ ın favori olup olmadığının sorulması üzerine : ” Beşiktaş’ ın favori olduğunu düşünmüyorum. ” ifadelerini kullanması sosyal medyada epey ses getirdi. Başarılı kale bekçisi, sosyal medyada gündeme oturdu. 

Kamupersoneli.net | ANKARA