Spor

Galatasaray Akhisarspor Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u ağırlayacak. İlk maçta 2-1’lik galibiyet ile avantajı elinde bulunduran Galatasaray sahasında bu avantajı kullanmak istiyor.

Akhisarspor ise lig’de istediğini elde eden ve kupada’da finale çıkmak isteyen Galatasaray’ı yenmenin hesaplarını yapacak. Karşılaşma büyük heyecana sahne olurken taraftarların Fatih Terim’e yoğun ilgi gösterdiği ifade 

SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 20.30’da başlayacak ve söz konusu karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Eşleşmenin ilk maçında deplasmanda 2-1’lik skor ile kazanan Galatasaray avantajlı taraf olarak sahasında Akhisarspor’u ağırlayacak ve karşılaşma A Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Florya Metin Oktay tesislerinde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda koordinasyon ve sürat çalışması yapılırken, gruplar halinde beşe iki dar alanda oyunlar oynandı. Ana bölümde ise taktik oyunu gerçekleştirilirken antrenman koşusu ve soğum hareketleri ile tamamlandı.

Teleset Mobilya Akhisarspor ile bu akşam oynanacak maç öncesinde yapılan antrenmanı Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak beraber izledi.

Kamupersoneli.net I ANKARA