Spor

Galatasaray' dan Alkışlanacak Davranış

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformlarında, sanayide çalışan Suriye’ li bir çocuğun Galatasaray formasıyla olan pozu gündeme gelmişti. Üstünde Galatasaray formasıyla Adana-Seyhan’ da sanayide çalışan Ubey’ e Galatasaray yönetiminden sevindirici bir teklif gelmişti.

Galatasaray yönetimi, Çaykur Rizespor maçına Ubey‘ i çağırmış; onu mutlu etmek istemişti. Maça katılan Ubey, soyunma odasında verdiği pozla Galatasaray’ ın Twitter hesabından paylaşıldı ve altına şu not düşüldü:

” Adana’ dan misafirimiz Ubey maça hazır! Galatasaray sensin, hoş geldin çocuk. “

Taraftarlar ve bir çok futbolsever tarafından tebrik mesajları iletilen Galatasaray, bir kez daha gönülleri fethetti. Ülkesinde yaşadığı üzücü olaylar nedeniyle ülkemize gelmek zorunda kalan Ubey’ in de mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Eren Derdiyok, maça damgasını vurdu.

Ubey’ in sevindiği bu maçta, Eren Derdiyok takımı sırtladı. Attığı röveşata golüyle gündeme gelen Eren Derdiyok, basın ve yayın organlarında ” Eren varsa, Galatasaray’ ın derdi yok. ” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, bir çok spor gazetesi ve platformunda da ” Tolga koşuyor, Eren atıyor. ” manşetleri atılırken; Eren Derdiyok gole çalışmadığını aktardı.

Kamupersoneli.net | ANKARA