Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek'ten Riekerink Açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, dün akşam mağlubiyet alınan Kayserispor maçını değerlendirerek teknik adam Jan Olde Riekerink hakkında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada;

“Dün akşam Galatasaray büyük bir fırsatı kaçırdı. Herkes çok üzgün. Ancak şunu unutmamak gerekiyor. Lig uzun bir maraton. Bu uzun maratonlarda sonucun nasıl olacağını kestirmek çok güç. Evet dün üzücü bir gündü Galatasaray için ancak bu üzüntüyü terk etmek gerekiyor. Galatasaray şampiyonluğu geçen hafta ne kadar istiyorsa bu hafta da istiyor.

Tabii ki hatalar olacabilir. Ama bu hiçbir zaman bizim isteğimizi köreltmez. Ben tüm camiamıza sesleniyorum: Dün ne kadar şampiyonluğu istiyorsak bugün daha çok istiyoruz. Dünkü maçın etkisini bugünden itibaren üzerimizden atmak istiyoruz. Yönetim Kurulumuz da bu şekilde düşünüyor. Galatasaray bir bütündür. Yönetim, taraftar futbolcusuyla bir bütündür.

Şu anda kaybedilmiş ya da kazanılmış bir durum söz konusu değil. Biz yarışma azmini zerre kadar eksiltmeden bu yarışa devam edeceğiz. Sonucun da Galatasaray’a hayırlı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bir teknik direktör üzerinde görüşmesi-tartışması olmadı. Bizim bir tek amacımız var başarı ve şampiyonluk. 3 puanlı ligde sonucun nasıl olacağını kestirmek çok güç. Bugün ben ve yönetimim, biz bu şampiyonluk yarışını en önde bitirebilmek için hatalarımızdan ders çıkarırız ama hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayız.

HER ŞEY GALATASARAY’IN BAŞARISI İÇİN

Bugün taraftarın tepkisini yok saymıyoruz. Bizim amacımız şampiyonluklar hediye etmektir. Dolayısıyla başarı odaklı çalışacağız. Her şey Galatasaray’ın başarılı olması için yapılacaktır. Dünkü karşılaşmanın üzerinden henüz az zaman geçti. Yönetimin amacı Galatasaray’ın başarısı. Yarın Yönetim Kurulu toplantımız var. Eğer hatalarımız varsa ders almasını biliriz. Tek amacımız taraftarlarımızı mutlu etmek. Her zaman üzerimize düşenleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Taraftarları ümitsizliğe sevk etmek istemiyoruz.

Dünkü karşılaşmadan bir ders çıkaracağız. Bugün yönetimin sorumluluğu kadar futbolcunun da camianın da sorumluluğu var. Galatasaray tarihi boyunca kenetlenince başarılı olan bir kulüp. Bu çerçevede herkesi birlik olmaya davet ediyorum.” 

Kamupersoneli.net | ANKARA