Spor

Galatasaray Sneijder İçin Kararını Vermiş Durumda!

Galatasaraylı yıldız futbolcu Sneijder‘ in 2018′ e kadar duracağı zaten ilgili sözleşme şartları gereği biliniyor. Ancak Galatasaray yönetimi; Sneijder’ in takımdan ayrılmasını istemiyor. Sneijder konusunda kararlı olan Galatasaray, futbolcunun 2020 yılına kadar takımda kalabilmesi için çalışmaları başlatmış durumda. Wesley Sneijder’ ı Galatasaray bünyesinde son maçına kadar tutmaya kararlı gibi gözüken yönetim, kolları sıvadı ve kesenin ağzını açtı.

Efsane olacak.

Galatasarayda oldukça başarılı işlere imza atan Sneijder’ in gitmesini istemeyen Galatasaray yönetimi, Sneijder’ in efsane olmasını istiyor. Galatasaraylı Wesley olarak anılmasını isteyen takım yönetimi 3.2 milyon $ sabit maaş ile takımda tutmak için planları yapmaya çoktan başladı bile.

Yönetimde de rol alacak.

Futbol kariyeri sonrası, Sneijder’ in takımın teknik ekip kadrosuna dahil edilmesi gündemde. Aktif futbol kariyerinde başarılı işlere imza atmış futbolcunun, teknik ekibe 35 yaşından sonra dahil edilmesi gerektiğini düşünen Galatasaray; sözleşmenin uzatılması için görüşmeleri yapmaya başladı. Eğer herşey olumlu geçerse 32 yaşındaki Wesley Sneijder, 35 yaşına kadar forma giyip; sonrasında Galatasaray teknik ekibine dahil edilecek.

Kamupersoneli.net | ANKARA