Spor

Gökhan Gönül Transferinde Flaş Gelişme!! Ön Protokol İmzalandı

Fenerbahçe’nin yıldız sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül hakkında ortaya ilginç bir iddia atıldı. İşte o iddia..

Fenerbahçe Kulübü ile aralarında geçen uzun görüşmeler sonrası herhangi bir sonuç alamayan Gökhan Gönül, sarı-lacivertli kulüple maddi konularda anlaşma sağlayamayınca kulüple geri dönüşü olmayan bir yola girdiği ortaya çıktı. Tecrübeli sağ bek oyuncuyla ön protokol yapan Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Gönül’ün bu anlaşmadan vazgeçmemesi adına sözleşmeye tam 5 milyon Euro’luk bir tazminat maddesi koyduğu belirlendi.


Mario Gomez Transferinde De Aynısı Yapılmıştı…

Son zamanlarda transfer adına izlemiş olduğu politika ile büyük takdir toplayan Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül’le yapılan protokole tazminat maddesi de koydurduğu gelen bilgiler arasında. Alman golcü Mario Gomez ile yapılan sözleşmeye 1000 Euro gibi sembolik bir bonservis bedeli koydurması çok konuşulan Fikret Orman, 5 milyon Euro’luk tazminat maddesiyle hem Gökhan Gönül’ün hem de Fenerbahçe’nin adeta elini kolunu bağlamış durumda.

Beşiktaş’a Gelmezse 5 Mİlyon Euro Ödeyecek

Eğer Gökhan Gönül Beşiktaş’da değilde Fenerbahçe ya da başka bir kulüpte oynamak isterse; Beşiktaş ile imzaladığı ön protokol sözleşmesinde yer alan maddeden dolayı 5 Milyon EURO’yu gözden çıkartması gerekiyor. Ön protokolünde yer alan madde 1 Haziran tarihinde yürürlüğü girmişti. Eğer bu tarihten önce Yıldız oyuncu Gökhan Gönül başka bir takımla anlaşsaydı madde geçersiz sayılacaktı.

Tekrar Anlaşma Yolu Arıyor


Fenerbahçe’de ile olan sözleşmesi 31 Mayıs günü biten Gökhan Gönül yeniden anlaşma için zemin arıyor. 2007 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giymekte olan milli futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, Fenerbahçe yönetimiyle yeniden masaya oturdu. 31 yaşındaki Gökhan Gönül’ün menajeri Ahmet Bulut’un sarı-lacivertli yönetimle yeniden masaya oturdu.

Kamupersoneli.net  | Ankara