Spor

Göztepe Ziraat Türkiye Kupası'nda tur arıyor, rakip Evkur Malatyaspor

Ziraat Tükiye Kupası rövan maçında Göztepe, Malatya’da 1-0 yenildiği Evkur Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. İzmir Bornova Stadı’nda taraftarının önünde rakibini ağırlamaya hazırlanan Göztepe’de hedef rakibini yenip yarı final biletini cebinne koymak olacak. Basış Alıcı’nın kaydettiği golle 1-0 biten ilk maçın rövanşında Hakem Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Deniz Caner Özkaral yapacak. Emre Malok ise müsabakanın yardımcı hakemi olarak sahada yer alacak. Mücadele yarın saat 20:00’de başalyacak. 

Göztepe Ziraat Türkiye Kupası'nda tur arıyor, rakip Evkur Malatyaspor

Kim, nasıl tur atlar?

Her  türlü beraberlik durumunda Yeni Malaya ekibi tur kapısını aralayacak. Malatyaspor’un deplasmanda gol atması durumunda Göztepe’nin 1 farklı galibiyetleri de Yne Malatyaspor’u yarı finalist yapacak. Göztepe’nin direkt olarak turu geçmesi için en 2 faklı kazanması gerekiyor. maç Göztepe’nin 1-0 üstünlüğü ile sona ererse uzatma dakikalarına gidilecek. Uzatmada eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarını izleyeceğiz.

Göztepe yeni teknik direktörüyle maça çıkabilir

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Kemal Özdeş ile yolları ayırıpeski hocası tamer Tuna ile yeniden anlaşan Göztepe yarınki kupa mücadelesine Tmer hocayla çıkabilir.