Spor

İngiltere-Türkiye Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Fransa’da 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takımımız, hazırlık maçında yarın deplasmanda İngiltere ile karşılaşacak. Maç ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.


İngiltere’nin Manchester kentinde bulunan City of Manchester Stadı’nda TSİ 19.15’te başlayacak maçı Almanya Futbol Federasyonundan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetecek. Karşılaşmada Deniz Aytekin’in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert üstlenecek.

2016 Avrupa Şampiyonasına elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay-yıldızlı ekibimiz, finallere hazırlık aşamasında oynadığı 4 maçta Katar ve Avusturya’yı deplasmanda, İsveç’i Antalya’da aynı sonuçla  2-1 yendi, Yunanistan ile İstanbul’da golsüz berabere kaldı.

Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milliler, maç öncesi son çalışmasını bu akşam, müsabakanın oynanacağı City of Manchester Stadı’nda yapacak. Fatih Terim, idman öncesi statta basın toplantısı düzenleyecek.

2015 yılını mağlubiyetsiz kapattıktan sonra, 2016’daki 2 maçını da kazanan, 13 maçtır yenilmeyen, son FIFA dünya sıralamasında 13. sırada yer alan Türk Milli Takımı, “futbolun beşiği” olarak nitelendirilen İngiltere karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

A Milli takımımız, geçmişte yaptığı 10 maçta 8 yenilgi alıp, 2 kez berabere kaldığı, 31 gol yiyip hiç gol atamadığı, FIFA dünya sıralamasının 10. basamağında bulunan  İngiltere karşısında şanssızlığını kırmayı planlıyor.

AA
Kamupersoneli.net  | Ankara