Spor

Jason Denayer Yeniden Galatasaray' a Dönebilecek Mi?

Geçen sezon sözleşmesinin bitmesi nedeniyle önceki takımı Manchester City‘ e dönen ve hatta biraz karmaşık bir sürecin içerisinde kalan Jason Denayer’ den Galatasaray vazgeçmiyor. Transfer sürecinde İstanbul, Sunderland arasında kalan ve hatta anlaşmanın tamamlandığı anda takımının karar değiştirmesiyle yeni takımın yolunu tutan Jason Denayer yeniden Galatasaray renklerine bağlanmaya çalışılıyor.

Manchester City’ de yeterli görülmediği gerekçesiyle kiralanan Jason Denayer, yeniden hocası tarafından yeterli görülmedi ve yeni bir kiralama süreci söz konusu oldu. Bu süreç başından itibaren her iki takımla ve hocayla irtibatta olan Galatasaray, futbolcuyu renklerine katmaya uğraşıyor. Jason Denayer‘ den bir türlü vazgeçmeyen Galatasaray’ ın şuana kadar yaptığı görüşmeler de hayli olumlu sonuçlanıyor.

Eğer yeni bir son dakika kararı ve sürprizi yaşanmazsa, Galatasaray futbolcuyu renklerine katmaya çalışacak. Öyle ki bu sefer Jason Denayer’ in bonservisinin de alınmaya çalışıldığı bilgisi aktarılıyor. Tabi Jason Denayer’ in tekrar dönebilmesi için futbolcunun takımı Sunderland’ in sözleşmeyi fesh etmeye yanaşması gerekiyor. Eğer takım ikna edilirse, bahsi geçen adımlar izlenerek; futbolcu takımın renklerine yeniden dahil edilecek.

Kamupersoneli.net | ANKARA