Spor

Jose Sosa Beşiktaş'tan Ayrılıyor mu?

  Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. 


Siyah-beyazlı ekibin BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı sezonun ilk antrenmanına Arjantinli futbolcu Jose Sosa katılmadı. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam Türkiye’ye dönen Sosa’nın izinsiz olarak idmana katılmadığı bildirildi.

Sosa’nın yanı sıra 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) A Milli Takım kadrosunda yer alan ve izinli olan Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ve yeni transfer Gökhan Gönül, antrenmana katılmadı. Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016’da mücadelesini sürdüren Ricardo Quaresma da çalışmada yer almadı. Bir süre önce pubis ameliyatı olan ve 2 hafta daha tedavisi sürecek Mustafa Pektemek de idmana çıkmadı.



– Fabricio, antrenmana çıktı 



Beşiktaş’ın yeni kalecisi Fabricio, siyah-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına katıldı.

İspanyol kalecinin yanı sıra geride kalan sezonda başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Ömer Şişmanoğlu, Alexander Milosevic ve Aras Özbiliz antrenmanda yer alırken, geçen sezonun ikinci yarısında sakatlanan Luiz Rhodolfo takımdan ayrı çalıştı.



– Kondisyon ağırlıklı çalışma 



Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki ilk antrenmanda futbolcular, ilk bölümde top sürme çalışması yaptı. Siyah-beyazlı ekip, kondisyon ağırlıklı antrenmanı kısa süreli top kapma ve pas çalışmaları yaparak tamamladı. 

Bu arada idman öncesinde vefat eden Galatasaray’ın ve milli takımın eski kalecisi Turgay Şeren için saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

AA
Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. sosa bjk'nin en iyi oyuncususun nolur ama nolur sakın ayrılma takımdan başklarınıda seviyorun nolur ayrılma eğer ayrılısan ben beşiktştan soğarım