Spor

O Kulübün Taraftarlarına Men Cezası Geldi

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United, dün oynanan Manchester United maçından önce çıkan olaylarda suçlu bulunan taraftarlarına ömür boyu men cezası verecek.


West Ham United kulübünden yapılan açıklamaya göre, Manchester United kafilesini taşıyan otobüsün stada gelişi esnasında yaşanan olayların sorumlularının bulunması için Londra Metropolitan Polisi ve Manchester ekibiyle yakın işbirliği içinde olduklarını açıkladı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, otobüsün stada geç gelmesine ve maçın 45 dakika geç başlamasına neden olan olayların kabul edilemez olduğunu ve olayların sorumlulara kulüp tarafından ömür boyu men cezası verileceği kaydedildi.

Gelecek sezondan itibaren maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynayacak Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, 1904 yılından bu yana kullandığı Boleyn Ground’daki son iç saha mücadelesinde Manchester United’ı ağırlamış, 2-1 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmıştı.

İlk açıklamasında bir polisin yaralandığını ve kimsenin gözaltı alınmadığını belirten Londra Metropolitan Polisi, daha sonraki açıklamasında dört polisin hafif yaralandığını ve üç kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

AA

Kamupersoneli.net  | Ankara