Spor

Real Madrid'te Bale ve Navas Sakatlandı

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) bitimine iki hafta kala sahasında Valencia ile karşılaşacak olan Real Madrid’te Gareth Bale ve kaleci Keylor Navas, sakatlıklarından dolayı maçta forma giyemeyecekler.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ikinci maçında Manchester City’e karşı sağ dizine aldığı darbeyle tamamlayan Bale, bu sabah sağlık kontrolünden geçti. İspanyol basınında yer alan haberlerde, doktorların tavsiyesiyle Yıldız futbolcunun dinlendirilmesine karar verildiği bildirildi. Yıldız futbolcunun özellikle 28 Mayıs’ta Atletico Madrid’e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçı göz önüne alınarak riske atılmak istenmediği ifade edildi. Ayrıca sol bacağında kas çekmesi olan Keylor Navas’ın da riske edilmemek için Valencia maçında forma giymeyeceği edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan sakatlıklarını atlatan oyuncular Casemiro ve Benzema’nın ise Valencia maçında oynamaya hazır oldukları belirtildi.

La Liga’nın 37. haftasında tüm maçlar 8 Mayıs Pazar günü TSİ 18.00 oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan lLa Liga ideri Barcelona sahasında Espanyol, averajla ikinci sırada yer alan Atletico Madrid deplasmanda Levante ve 1 puan geride 3. sırada bulunan Real Madrid ise Valencia ile karşı karşıya gelecek.

AA