Spor

Şampiyonlar Ligi Liverpool- Tottenham Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı Kanalı Hangisi?

Şampiyonlar Liginde final aşaması geldi çattı. Milyonlarca futbol sever final maçında kupanın hangi takıma gideceğini merak ediyor.

Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonu olarak bilinen Şampiyonlar Ligi Finali Tottenham ve Liverpool’u karşı karşıya geitrecek…

Şampiyonlar Ligi Liverpool- Tottenham Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı Kanalı Hangisi? İşte detaylar.

Madrid’de Wanda Metropolitano Stadyumu’nun ev sahipliği ile yapılacak final maçı ile Avrupa’nın en büyüğü belli olacak.

Yarı finalde Barcelona’ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak adeta imkansızı başardı ve finale yükseldi.

Tottenham ise ilk maçta Ajax’a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool’un rakibi oldu.

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğu Manchester City’den koparamayan Liverpool muhteşem sezonu Şampiyonlar Ligi kupası ile kapatmak istiyor. Tottenham Liverpool maçını canlı olarak SKOR’dan dakika dakika takip edebilirsiniz…

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK 11’LER

Liverpool: Alisson, Arnold, van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Winks, Sissoko, Eriksen, Alli, Son, Kane

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Liverpool ile Tottenham’ı karşı karşıya getirecek 2019 Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, İspanya’nın başkenti Madrid’de 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Türkiye saati ile saat 22.00’de başlayacak maç beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak.