Spor

TRT'den tartışmaları sonlandıracak açıklama! Ersin Düzen'in maaşı açıklandı!

Aylık olarak TRT’den 400 bin TL, TFF’den 100 bin TL maaş aldığı iddia edilen Ersin Düzen’in maaş TRT tarafından açıklandı. Resmi açıklama yapan TRT, Ersin Düzen’in maaşını açıklayarak, tartışmalara nokta koydu.

TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Konuyla ilgili açıklama sosyal medya üzerinden gerçekleştirildi. TRT, resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında Ersin Düzen’e yeni yayın döneminde yüzde 10’luk bir artış yapılarak, aylık 27 bin 500 TL ödendiğini ve bunun dışında ayrı ücret verilmediğini belirtti.

TRT'den tartışmaları sonlandıracak açıklama! Ersin Düzen'in maaşı açıklandı!

İSPATLA, BİR DAHA EKRANLAR BENİM YÜZÜMÜ GÖRMEYECEK

Konuyla ilgili Ersin Düzen, şu ifadeyi kullanmıştı:

“Fatih Altaylı benim için ayda TRT’den 400 bin TL, TFF’den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?”

TRT'den tartışmaları sonlandıracak açıklama! Ersin Düzen'in maaşı açıklandı!

İLK İDDİAYI FATİH ALTAYLI ORTAYA ATMIŞTI

Fatih Altaylı, Pazartesi gecesi Bloomberg ekranların yayınlanan programda konuşarak, “Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor: Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT’den, 100 bin TL de TFF’den alıyor. Rıdvan Dilmen’in söylediklerinin %95’i doğrudur. %5’ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen’in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım” demişti.

TRT’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili bugün resmi bir açıklama yayımlayan TRT, şu ifadeleri kaydetti:

Ersin Düzen’in maaşıyla ilgili açıklamamız

Kurumumuzda hizmet alımı yönetimiyle çalışan Spor Spikeri Ersin Düzen’in maaşına ilişkin gerçekle ilgisi olmayan rakamların ortaya atılması ve bu iddiaların yayılması üzerine bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.

Haftada 4 güz taze içerikle yayınlanan ve Türkiye2nin en çok izlenen spor programı olan Stadyum’un 10 yıldır moderatörlüğünün yanı sıra özel röportajlar ve maç anlatımları da yapan Ersin Düzen’e yeni yayın döneminde yapılan yüzde 10’luk artışla aylık 27.500 TL hizmet bedeli ödenmektedir.

Ersin Düzen’e belirtilen bu ücretin dışında başka bir ödeme yapılmamaktadır.

Kurumumuz, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanma konusunda büyük bir sorumlulukla hareket etmektedir.

İddia edilen rakamlar akıl ve mantık dışıdır. Haksız ve yanlış bilgilerden hareketle ortaya atılan tüm iddialar TRT çalışanlarını derinden üzmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

TRT'den tartışmaları sonlandıracak açıklama! Ersin Düzen'in maaşı açıklandı!