Spor

Türkiye İrlanda Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta Yayınlanacak?

Rusya’da düzenleneceği açıklanan 2018 Dünya Kupası’na katılma hakkını kaybeden A Milli Takımımız hazırlık maçı kapsamında Antalya’da bu akşam İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Peki maç saat kaçta yayınlanacak? Maç hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar…

Söz konusu İrlanda ile oynanacak maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lucescu genç oyunculara ağırlık vererek çekirdek kadro oluşturacaklarını ifade etti.

MAÇ SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Söz konusu Türkiye- İrlanda Cumhuriyeti hazırlık maçı Antalya Stadı’nda saat 20.30’da aşalyacak ve TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınla seyircilere aktarılacak.

Özellikle son günlerde Avrupa’da forma giyerek adından sıkça söz ettiren oyunculardan; Enes Ünal’ın yanı sıra, Cenk Tosun, Roma’da forma giyen Cengiz Ünder ile alakalı olarak açıklama yapan Lucescu yaptığı açıklamada ise;

“Her birinin becerileri var hepsi iyi oyuncular. Büyük yeteenkli oyuncularla beraber forma giymekteler ve bu durum milli takımımıza katkı sağlıyor. Gençlerimize yöneli olarak çekirdek kadro oluşturma hedefimiz var. Bu becerili oyuncularımızla beraber kazanan bir ekip oluşturmayı hedeflemekteyiz. Ne yazım ki bu sefer Emre Mor bizim aramızda değil ve 38 derece ateşi var. Cengiz Ünder’de dün antrenmanda sakatlık yaşadı. Genç oyuncularımız mevcut hepsi beraber oynayacaklar. Bu daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Kamupersoneli.net I ANKARA