Genel

6 Şehir için SYDV Personel Alımı Yapılacak

 Şırnak , Mersin, Hatay , Van , Çanakkale ve Edirne İllerinde SYDV alımı yapılacak. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımları son sürat devam ediyor. Çeşitli il ve ilçelere SYDV alımlarını sık sık siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Şırnak SYDV Personel Alım İlanı

Şırnak ‘ın Beytüşşebap ilçesi için Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2016 olarak belirlenmişti. Söz konusu alım için özel şartlar bölümüne İşe alındıktan sonra en az 5 yıl süreyle Beytüşşebap ta ikamet etmeyi kabul ediyor olmak eki konmuştu. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor.

Mersin SYDV Personel Alım İlanı

Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Belirsiz Süreli Sözleşmeli Personel Alım İlanına başvurular ise 16 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor. Başvuruda bulunacak adayların 4 Yıllık Yükseköğretim kurumlarının psikoloji bölümünden mezun oılması şartı bulunuyor. Genel şartlar ve diğer detayları İŞKUR üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hatay SYDV Personel Alım İlanı

Hatay Belen SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ alımı içinde son başvuru tarihi 16 Mayıs 2016 . Söz konusu alım için 4 Yıllık İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinin birisinden mezun olma şartı bulunuyor.

Van SYDV Personel Alım İlanı

Van 1 Adet Büro Görevlisi alımı için başvurular 20 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor. Söz konusu alım için ön şart kısmında Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) Farsça dilinden en az 60 (Altmış) puan almak, Farsca Biliyor Olma şartı bulunuyor.

Çanakkale SYDV Personel Alım İlanı

Çanakkale Biga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı için Ön şart olarak “4 yıllık yükseköğretim kurumlarının; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmet bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, mezunlarının başvuruları değerlendirilmeye alınacaktır” ibaresi yer alıyor.

Edirne SYDV Personel Alım İlanı

Edirne Meriç SYDV Personel Alım İlanı için başvurular 17 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor. Adaylar için ilanda başvuru şartı olarak ; “Word, Excel ve Power Point gibi bilgisayar programlarını kullanıyor olmak, ilgili dersi aldığına dair belge ya da MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak” ibaresi yer alıyor.

Tüm başvuru işlemleri İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.