Genel

60 KPSS İle Büro ve Sosyal Yardım Personeli Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları yayımladıkları ilanlar ile kamu personeli alımları yapıyorlar. 

Bu alımlar için talep edilen KPSS puanı ilgili puan türünden en az 60 olarak açıklanırken ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar yayımlanan tüm şartları sağlamak zorundalar. Bizlerde sizlere aşağıda bu şartlara ilişkin ayrıntıları aktarıyoruz. 

SYDV KAMU PERSONELİ ALIMLARI

Personel alımı için ilan yayımlayan ve başvuru süreci devam eden 4 farklı SYDV’nin ilanı bulunuyor. Bu ilanlarda Büro Personeli, Sosyal ve Yardım İnceleme Görevlisi ile Muhasebeci kadrolarına alımlar yapılıyor. Bu alımlara ek olarak bazı SYDV’ler ise KPSS şartsız işçi alıyorlar. İşçi alımı için ilan yayımlayan SYDV’lerin ilanlarına İŞKUR üzerinden ulaşabilirsiniz. Memur alımı için ilan yayımlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının ilanlarına ise ilanı yayımlayan SYDV’nin bulunduğu ilçenin kaymakamlık sitesi veya haberimizin altında bulunan bağlantılar aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

Bu kapsamda memur alımı için ilan yayımlayan SYDV’ler arasında Ağrı Patnos SYDV ile Muş Bulanık SYDV bulunuyor. İşçi alımı yapacağını duyurulan SYDV’ler ise Ağrı Tutak SYDV ile Aksaray Sarıyahşi SYDV. 

SYDV İLANLARINA NASIL ULAŞILIR?

Yukarıda sizlere değindiğimiz gibi SYDV alım ilanları çeşitli platformlar üzerinden yayımlanıyor. Bu ilanlara ulaşmak isteyen adaylar öncelikle SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sayfasını kontrol edebilirler. Adaylar ilanlara ulaşmak ve tüm detayları görüntülemek için ayrıca https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx veya https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/ web sayfalarını da kullanabilirler. 

İlanlara Başvurular; İlanlara başvuruda bulunacak adayların başvurularını şahsen yapması gerekiyor. Bunun için ilanı yayımlayan SYDV aranarak bilgi alınabilir. Ayrıca yukarıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanlara ulaşan adaylar detaylı bilgilere ilan metinlerinden de elde edebilirler. 

SYDV KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan Büro Personeli, Muhasebeci ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alım ilanlarına aşağıda yer alan şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş öğrenim şartını karşılamak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ve ilçede ikamet ediyor olmak (bu şart değişkenlik göstermektedir), bilgisayar ve Office programlarını ileri düzeyde kullanmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Şu SYDV alimlarinda cok sacma olan yas sartini kaldırılsın..her yerde yaş sarti var.bizde insaniz bizimde calismaya hakkimiz var.

  2. Üniversiteyi kazanma okuma mezuniyet ve atama sürecini düşünüp şu yaş ile ilgili olan şartların kalkması umuduyla

  3. Madem yaş sınırı koyacaklar.kpss sınavına da yaş sınırı koysunlar.ne dersaneye gidip para dökelim.ne de oturup sınava çalışalım.boşa zaman harcatmayın bize.iş umut etmekten yoruldum artık.

  4. Hangi şehirlere alım olacakmış nereden ulaşacağız bu bilgilere yardımcı olurmusunuz