Genel

60 KPSS Puan Şartıyla SYDV Memur Alım İlanları Yayımlandı!

Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları çeşitli platformlar üzerinden yayımladıkları ilanlar ile memur alımlarına devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza SYDV memur alım ilanlarına kimler başvuru yapabilir ve başvurular nasıl yapılır? sorusuna dair tüm detayları aktarıyoruz. 

MEMUR ALIMI YAPACAK SYDV’LER

Memur alımı yapacağını ilan 4 farklı SYDV bulunuyor. Rize, Ordu, Trabzon ve Şanlıurfa’da bulunan vakıf bünyelerinde görevlendirilecek alım ilanlarına dair kadrolar ayrıntıları ise şu şekilde,

Trabzon Dernekpazar SYDV Personel Alım İlanı 

Trabzon Dernekpazar SYDV tarafından yayımlanan memur alım ilanında 60 KPSS puan şartıyla Büro Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşaret dili eğitimi almış olan adayların tercih edileceğinin duyurulduğu ilan metninde ayrıca Dernekpazarı İlçesinde ikamet etme şartı bulunuyor. 

Ordu Perşembe SYDV Personel Alım İlanı 

Ordu Perşembe SYDV tarafından yayımlanan memur alım ilanında ise yine 60 KPSS puan şartıyla Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı duyurdu. İkamet şartının yer aldığı ilanda ayrıca adaylardan fiziki güç gerektiren haller ve acil durumlar halinde mesai saatlerinin farklılık göstermesi nedeniyle erkek personel olması, barınma yardımları başvurularını yerinde incelemek ve kontrolünü yapmak için inşaat mühendisliği mezunu olması, şartları da bulunuyor. 

Rize Hemşin SYDV Personel Alım İlanı 

Rize Hemşin SYDV tarafından yayımlanan memur alım ilanında lisans mezunu ve KPSS’den 60 almış adaylar arasından Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. İlanda ikamet şartı talep ediliyor. 

Şanlıurfa Birecik SYDV Personel Alım İlanı 

Şanlıurfa Birecik SYDV yayımladığı personel alım ilanında KPSS şartsız Resepsiyon Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurularda KPSS şartı talep edilmezken erkek adayların başvuru yapabileceği bildirildi. 

SYDV ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nın yayımladığı memur alım ilanlarına aşağıda yer alan koşulları sağlayan adaylar başvuru yapabilecek. Bu koşullar ilanı yayımlayan vakfa göre farklılık gösterebilir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş öğrenim şartını karşılamak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ve ilçede ikamet ediyor olmak (bu şart değişkenlik göstermektedir), bilgisayar ve Office programlarını ileri düzeyde kullanmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

SYDV memur alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle ilanlara ulaşacaklar. SYDV ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar öncelikle ilanın yayımlandığı SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sitesini ziyaret etmeli. Eğer adaylar ilanlara bulundukları ilçelerin internet sayfaları üzerinden ulaşamazlarsa vakfın kendisine ait internet sitesi üzerinden ya da https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx veya https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/ web sayfalarından ilanlara ulaşabilirler. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber