Genel

60 KPSS Puanıyla Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) yeni memur alım ilanları yayımladılar. 

SYDV’ler tarafından yayımlanan memur alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve adayların başvuruları nasıl yapacaklarına ilişkin detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

MEMUR ALIM İLANI YAYIMLAYAN SYDV’LER

Çeşitli kadrolarda memur alımı yapacağını ilan eden 3 farklı SYDV yer alıyor. Bu SYDV’lerin tamamı 60 KPSS puan şartıyla memur alımı yapacaklarını ilan ettiler. Buna göre alım ilanı yayımlayan SYDV’ler alım yapacakları kadrolara ilişkin detaylar şöyle,

Memur alımı için ilan yayımlayan 3 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında Ordu Korgan SYDV, Kocaeli Dilovası SYDV ve İzmir Ödemiş SYDV yer alıyor. 

Bu vakıflardan Ordu Korgan SYDV; Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru alımı yapacağını duyurdu. Kocaeli Dilovası SYDV ise tek bir pozisyondan alım yapacağını ilan etti. Vakıf yalnızca Büro Memuru alımı yapacak. İzmir Ödemiş SYDV ise yayımladığı memur alım ilanında ise Büro Memuru pozisyonunda personel istihdamı sağlayacak. 

Söz konusu alımların tamamı lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. Üç ilan içinde 60 KPSS puan şartı aranıyor. İlanlarda ayrıca ikamet şartı da yer alıyor.

SYDV MEMUR ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza KPSS, Eğitim ve ikamet şartını yukarıda belirttik ilanlarda yer alan diğer genel koşullar ise şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş öğrenim şartını karşılamak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ve ilçede ikamet ediyor olmak (bu şart değişkenlik göstermektedir), bilgisayar ve Office programlarını ileri düzeyde kullanmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

3 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan memur alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilanlara dair tüm detaylar için ilanın yayımlandığı SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sitesini ziyaret etmeli. Eğer adaylar ilanlara bulundukları ilçelerin internet sayfaları üzerinden ulaşamazlarsa vakfın kendisine ait internet sitesi üzerinden ya da aşağıda yer alan bağlantı üzerinden detaylara ulaşabilirler. 

Bir Yorum

  1. Peki yapılan bu alım geçici bir alım mı? Yoksa daimi olarak mi istiyor biz ankara dan ordu ya başvuru yapabilir miyiz

  2. Peki yapılan bu alım kadrolu olarak mi ankara dan ordu ya başvuru yapabilir miyiz

  3. Merve hanım ikamet şartı var…alım yapılacak illerde ikamet etmeniz gerekiyor..vede memur olarak alim ya pilacak..

  4. Nasıl başvuru yapicam yeni uye kayıt oluyorum kimliğim yanlış değil yanlış diyorlar