Genel

60 ve 70 KPSS Puanıyla Memur Alımı Yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları

2 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı yayımladı. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralaması esasına göre yapılacağı açıklanan SYDV personel alımlarını siz okuyucularımız için derledik. İlanı yayımlayan SYDV’ler, alım yapılacağı açıklanan kadrolar ve adaylardan talep edilen başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN SYDV’LER 

Haberimizin başında da aktardığımız gibi personel ihtiyacını karşılamak adına memur alım ilanı yayımlayan iki farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bulunuyor. Bu SYDV’ler şu şekilde, Zonguldak Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Konya Hadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan memur alım ilanlarına başvuru yapacak adayların öncelikle Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel başvuru koşullarını ve ilanı yayımlayan kurum tarafından belirlenen özel başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bu başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak,, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak, Erkek Adaylar için Askerlik Görevini yapmış veya muaf olmak yada Askerlik ile İlişkisi bulunmamak., ilanın yayımlandığı şehirde ikamet ediyor olmak, Bilgisayar ve Ofis Programlarını iyi derecede kullanıyor olmak, buna ilişkin olarak Transkript belgesi veya M.E.B. bünyesinde yada bu Bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Zonguldak Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Konya Hadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan ilanlara dair detaylar şu şekilde,

Konya Karatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 

Alım Yapılacak Kadro, Yayımlanan ilana göre Konya Hadım SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak.

Eğitim Şartı; 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme veya Kamu Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmak. 

KPSS Şartı, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak

Zonguldak Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 

Alım Yapılacak Kadro, Yayımlanan ilana göre Zonguldak Kilimli SYDV Büro Görevlisi alımı yapacak

Eğitim Şartı; 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi Mezunları ile diğer Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, İstatistik ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Herhangi Birinden Lisans Diplomasına Sahip Olmak, 

KPSS Şartı, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 70 puan almış olmak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İki farklı SYDV tarafından yayımlanan ve başvuru süreci devam eden SYDV ilanlarına dair başvuru koşullarını sağlayan ve ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını ilanı yayımlayan SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sayfası üzerinden elektronik olarak ya da söz konusu SYDV’ye şahsen yapabilirsiniz. Ayrıca ilanlara dair diğer detayları görüntülemek için https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx internet sitesini kullanabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA