Genel

Adıyaman Çelikhan ve İzmir Torbalı SYDV KPSS Puanı ile Personel Alımı Sona Eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı hizmet veren Adıyaman Çelikhan ve İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına, Büro Görevlisi pozisyonunda personel alımları yapıyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, talep edilen bazı genel ve özel şartları taşımaları gerekiyor. İki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvurularda, sürecin sonuna gelindi.

SYDV’lerin personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını, bugün (1 Aralık) mesai bitimine kadar tamamlayacaklar.

Başvuru yapacak adayların, T.C. vatandaşı olmaları, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmaları, erkek adayların askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmaları, lisans programlarından mezun olmaları, KPSSP-3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.

Genel şartların yanı sıra adaylardan bazı özel şartlara da haiz olmaları isteniyor. Bu özel şartlar arasında; MS Office programlarına hakim olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, alım yapılacak ilçelerde ikamet ediyor olmak, sosyal iletişim becerilerine sahip olmak yer alıyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA