Genel

Afyon Bolvadin SYDV Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı

Afyon Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Vakıf tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuru yapacak adayları  taşımaları gereken başvuru şartları ve ilana başvuru sürecine dair tüm detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. İlana göre,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Afyon Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı kamu personeli alım ilanında, vakfın ilgili birimerinde görevlendirmek üzere Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda alım yapılacak personel sayısına ilişkin yapılan açıklamada, belirtilen kadroya bir kişinin istihdam edileceği bildirildi.

AFYON BOLVADİN SYDV PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Afyon Bolvadin SYDV tarafından yayımlanan Büro Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar vakıf tarafından belirlenen başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor. 

Konuya ilişkin Afyon Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yayımlanan açıklamada adayların, kamu kurumlarına memur alımlarında uygulanan genel şartları, kadoya göre belirlenen eğitim şartını, memur alımlarında aranan KPSS şartını ve kurumun ve unvanın çalışma sistemi ile ilgili açıklanan şartları taşımaları gerekiyor. 

Vakıf tarafından açıklanan detaylı başvuru koşulları arasında, ”Erkek olmak, 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Sosyal Hizmetler Sosyoloji, Halkla İlişkiler bölümleri ile İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakülteleri veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, Uluslararası ilişkiler, İşletme Fakültesi vb.), bölümlerinin birinden mezun olmak, En az 12 (Oniki) aydır Bolvadin Merkez, Köy ve beldelerinde ikamet ediyor olmak, Sosyal İletişim becerisine sahip olmak, Çevreyi, sosyal dokuyu tanıyor olmak tercih sebebi olacaktır. En az B sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak tercih sebebi olacaktır. Bilgisayar ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak tercih sebebi olacaktır.” şartları yer alıyor.

SÖZ KONUSU İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda kadro detaylarını ve başvuru koşullarına dair yapılan açıklamaları aktardığımız Büro Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını belirtilen internet adresi üzerinden  (https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx) 26 Ocak tarihine kadar yapacaklardır.  İlanda ayrıca posta, şahsen veya 3’ncü kişiler vasıtasıyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği duyuruldu.

Kamupersoneli.net – ANKARA