Genel

Aksaray Sarıyahşi SYDV SODES Kapsamında Personel Alıyor

Aksaray Sarıyahşi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SODES Proje Koordinasyon Biriminde çalıştırılmak üzere personel alımları yapacağını duyurdu.Yayımlanan ilanın detaylarını sizler için paylaşıyoruz…

Personel alımları;  İdari Destek Görevlisi Bir (1) Kişi,  Tiyatro-Sinema-Konferans Salonu Görevlisi Bir (1) Kişi,  Çocuk Merkezi Görevlisi (2) iki kişi, Kültür-Sanat-Spor Salonu Görevlisi Bir (1) kişi pozisyonlarında yapılacak.

Başvuru Tarihi ve Yeri

Talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, en geç 4 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar Sarıyahşi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı SODES Proje Koordinasyon Birimine şahsen başvuru yapacaklar. Adaylar başvuru esnasında; iş talep formu, sertifika veya belge, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu iş deneyim belgesi ve özgeçmişlerini teslim edecek.

Adaylarda Aranan Kriterler

* T.C vatandaşı olmak, 18-35 yaşları arasında olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, adli sicil kaydı sonucunda istihdamına engel bir durumu bulunmamak, akıl veya bedensel özrü bulunmamak, 1 yıl veya daha üzun süre içeriside aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, alım yapılacak pozisyonlara göre gerekli kriterlere sahip olmak.

SODES Hakkında

Sosyal Destek Programı (SODES) 2008 yılında uygulanmaya başladı. SODES, bölgelerdeki göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunların ve değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara kısa sürede karşılık vermeyi hedefleyen bir sosyal kalkınma programıdır.

SODES; istihdam, sosyal bütünleşme, kültür, sanat ve spor alanlarında; yerel düzeyde hazırlanan ve uygulanan projelerden oluşan, il düzeyinde valiliklerin koordinasyonunda yürütülen, uygulama sürecinde yerel aktörlerin geniş bir biçimde yetkilendirildiği insan odaklı ve proje temelli bir programdır.

Sosyal Destek Programının (SODES) amacı, istihdam edilebilirliği arttırmak, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlamak, çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlamak.

Kamupersoneli.net – ANKARA