Genel

Ankara Bala SYDV KPSS En Az 60 Puan ile Personel Alımı Sona Eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Ankara Bala Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Büro Görevlisi (1) pozisyonunda personel alımı yapacağını duyurdu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, bazı genel ve pozisyonlara göre istenilen özel şartları taşımaları gerekiyor. Adayların öncelikle, T.C. vatandaşı olmaları, medeni haklarını kullanbma ehliyetine sahip olmaları ve 18 yaşını bitirip 35 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor. Ayrıca; erkek adayların askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da tecilli olmaları isteniyor. İlanlara başvuru yapabilmek için en az 4 yıllık eğitim veren lisans programlarından mezun olmak, KPSSP-3 puan türünden en az 60 almış olmak ve kamu haklarından mahrum olmamak gerekiyor.

Bala SYDV personel alım ilanına başvuracak adayların; MS Office programlarına hakim olmaları, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmaları, Üniversitelerin Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmaları gerekiyor.

BAŞVURULARDA SON GÜN

Ankara Bala Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), personel alım ilanına başvurular, bugün (30 Kasım) mesai bitiminde sona eriyor. Başvuru yapan adayların evrak teslimleri ise 1 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. Başvuru yapmak için https://goo.gl/htbwHV linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilir, başvurunuzu elektronik ortamda yapabilirsiniz.

SYDV NEDİR ?

” Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun amacına uygun çalışmalar yapmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ve ayni yardımda bulunmak üzere her il ve ilçede kurulmuştur.

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün taşradaki faaliyetleri Türkiye çapındaki tüm il ve ilçelerde her ilde vali ve her ilçede kaymakam başkanlığında oluşturulmuş 1000 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yürütülmektedir. Böylece bu Vakıflar, devlet ile yoksul vatandaşlar arasında sosyal yardımların doğrudan ve en kısa sürede vatandaşa ulaştırılması açısından bir köprü görevi görmektedirler.

Vakıfların karar organları, “Vakıf Mütevelli Heyeti”dir. İl ve ilçelerdeki tüm yardım programları, bu mütevelli heyetlerin kararları ile yürürlüğe girmektedir.

SYDV bünyesinde istihdam edilen personeller, İş Kanununa tabi olarak belirli ya da belirsiz süreli sözleşmeli personel şeklinde istihdam edilmektedirler. Yani vakıf çalışanları 657’ye tabi değildirler.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA