Genel

Ankara Evren SYDV Büro Görevlisi Alımı Yapacağını Açıkladı

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı bir ilan ile Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Vakıf tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan, kadro detayları, ilana başvuru yapacak adayların taşımaları gereken başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin tüm detayları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ANKARA EVREN SYDV MEMUR ALIYOR

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan memur alım ilanında yer alan kadro detaylarına göre, vakıf ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere Büro Görevlisi alımı yapacak. Yayımlanan Büro Görevlisi alım ilanında bu kadroya alım yapılacak personel sayısına ilişkin verilen bilgilerde alınacak personel sayısı bir (1) olarak duyuruldu. 

SYDV PERSONEL ALIM İLANI ŞARTLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları yayımladıkları personel alım ilanlarında adaylardan bazı genel ve özel şartları taşımalarını istiyor. Yayımlanan başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet ediyor olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavının ilgili puan türünden belirtilen bir puan almış olmak, şartları yer alıyor. 

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan personel alım ilanında adayların taşımaları gereken özel şartlarda ise, En az B sınıfı Ehliyet sahibi olmak, Bilgisayar işletmenlik sertifikası sahibi olmak, office programlarına hakim olmak maddeleri yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alım yapacağını açıkladığı Büro Görevlisi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 15 Ocak tarihine kadar, şahsen yapabileceklerdir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum