Genel

Balıkesir Dursunbey SYDV Memur Alım İlanı Yayımladı

Balıkesir Dursunbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan memur alım ilanında yer alan kadro, vakıf tarafından açıklanan personel alım şartları ve ilanın başvuru sürecine dair detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Balıkesir Dursunbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan memur alım ilanında bir kadrodan bir kişinin istihdam edileceği açıklandı. İlanda yer alan açık pozisyon ise Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak belirlendi. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında genel ve özel olmak üzere iki farklı şeklide aday şartları aranıyor.

SYDV PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLAR

YDV ilanları için genel olan şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek, Bilgisayar kullanıyor olmak. (Bilgisayar sertifikalarının özel kurslardan, MEB’den yada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alınmış olması,), Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. 

BALIKESİR DURSUNBEY SYDV MEMUR ALIMI İÇİN AÇIKLANAN ÖZEL ŞARTLAR

Bu şartların yanı sıra alım yapacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alım yapılacak kadroya göre belirlenen bazı şartlar bulunmaktadır. Balıkesir Dursunbey SYDV için açıklanan özel şartlar arasında, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak(İhtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.), Yurt dışı Üniversitelerin benzer bölümlerinden mezun olup YÖK’ten denklik belgesi almış olmak, 2016 veya 2017 yılı KPSS sınavına girmiş olmak ve bu sınavdan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. şartları yer alıyor. 

Yukarıda belirtilen özel şartlara ek olarak  Balıkesir Dursunbey SYDV şu şartlarında adaylarda bulunmasını istiyor. Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, Vakıfların iş ve işleyişini bilmek açısından daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında belirli veya belirsiz süreli olmak kaydıyla en az 6 (altı) ay çalışmış olmak, En az 6 aydır Dursunbey ilçesinde ikamet ediyor olmak, İşe alınması halinde ise Dursunbey ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek. İkinci yabancı dil, yüksek lisans, doktora yapmış olmak, işitme engelli dili biliyor olmak, avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının muhasebe iş ve işlemlerini yapabilecek bilgi ve beceriye sahip olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Balıkesir Dursunbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alım ilanına son başvuru tarihini 11.01.2018 olarak açıklamıştır.  SYDV memur alım ilanına başvurular şahsen yapılmaktadır. 

Kamupersoneli.net – ANKARA