Genel

Balıkesir Karesi ve Karaman Ermenek SYDV Personel Alımında Son Gün

Balıkesir Karesi ve Karaman Ermenek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile Büro Personeli alım ilanlarına başvurularda sürecin sonuna gelindi.

Balıkesir Karesi SYDV >> Büro Görevlisi (2), Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (1)

Karaman Ermenek SYDV >> Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (1)

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

Balıkesir Karesi ve Karaman Ermenek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının personel alım ilanlarına başvurular, bugün (4 Aralık) mesai bitiminde sona erecek. Adayların belge teslimleri ise Balıkesir Karesi SYDV için 8 Aralık 2017’de, Karaman Ermenek SYDV için ise 11 Aralık 2017′de sona erecek.

Başvurular https://goo.gl/htbwHV adresi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru yapmak ve ilan detaylarını görüntülemek için linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

SYDV PERSONEL ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Personel alım ilanına; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olan, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olan, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmayan, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olan, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşıyan ve iş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA