Genel

Bitlis Tatvan SYDV Memur Personel Alımı Yapıyor

Bitlis Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), bir personel alım ilanı yayımlayarak Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonunda görevlendirilmek üzere 2 kişi alacağını duyurdu.

İLANA BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, iş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.

ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

Erkek Olmak, Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından en son puanı açıklanan 2016-2017 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P3 Puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 6. 3 YILDIR Tatvan ilçesinde ikamet ediyor olmak, seyahat engeli bulunmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olmak, grup çalışmalarına uyumlu olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Kimlik Fotokopisi, mezuniyet Belgesi veya diploma (Noter Onaylı), adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği, yerleşim yeri belgesi, ehliyet fotokopisi, varsa sertifikalar, KPSS sonuç selgesi ,varsa ALES ve dil dınavı sonuç belgeleri, sağlık raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durum belgesi, CV

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Bitlis SYDV personel alım ilanına başvurular 4 Ekim 2017 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris adresinden yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA