Genel

Çorum Osmancık SYDV Kamu Personeli Alıyor

Çorum Osmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Osmancık Kaymakamlığının resmi sitesinde yayınladığı ilan ile vakıf bünyesinde görevlendirilmek üzere sosyal yardım ve inceleme görevlisi alacağını duyurdu.

Alınacak Personel:

* Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (1)

Genel Şartlar:

* Başvuracak adayların T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak genel şartlarını taşımaları gerekiyor.

Özel Şartlar:

İlana başvuracak adayların, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmet Bölümlerinden mezun olmak, 2016 KPSSP-3 puan türünden en az 60 almış olmak, Office programlarına hakim olmak, B sınıfı ehliyetli olmak, Çorum il sınırları içinde ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve erkek olmak özel şartlarına sahip olması gerekiyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Başvuru dilekçesi

* Diploma

* Nüfus cüzdanı

* KPSS sonuç belgesi

* 3 adet vesikalık

* Adli sicil kaydı

* Askerlik durum belgesi

Başvuru Tarihi ve Yeri:

* Osmancık SYDV personel alım ilanı başvuruları 1 Şubat- 10 Şubat 2017 tarihleri arasında  http://app.aile.gov.tr/vakifilan adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Başvuru sonuçlarına göre mülakata çağırılan adaylar, istenilen belgeleri posta ile veya şahsen teslim edecekler.

Mülakata kazanmaya hak kazanan adayların listesi, Osmancık Kaymakamlığı’nın resmi sitesinde yayınlanacak. Mülakat tarihi de yine Kaymakamlığın resmi sitesinde yayınlanacak.