Genel

Diyarbakır SYDV Büro Görevlisi Alımı Yapıyor

Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde bulunan birimlerine kamu personeli alımı yapacak. Büro Görevlisi kadrosuna yapılacağı açıklanan personel alımına dair vakıf tarafından yayımlanan tüm ayrıntıları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İlanda yer alan kadro detayları, ilana başvuruda bulunacak adayların taşımaları gereken başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar şu şekilde,

BÜRO GÖREVLİSİ KADROSUNA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan personel alım ilanında, alım yapılacak kadroya ilişkin yayımlanan bilgilerde, alımların Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde bulunan vakıf birimlerine yapılacağı aktarıldı. 

İlana göre Büro Görevlisi kadrosundan yapılacak alımlarda Diyarbakır SYDV toplam bir kişi istihdam edecek. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Yukarıda alım yapılacak kadroya dair detayları aktardığımız Büro Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yayımlanan personel alımı başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor. 

Diyarbakır SYDV personel alımına ilişkin yayımladığı başvuru şartlarında, aşağıda yer alan koşullar yer alıyor. 

Diyarbakır’ın Kulp İlçe nüfusuna kayıtlı olmak. Başvuru tarihi itibari ile en az beş yıldır kulp ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. En az iki yıllık b sınıfı ehliyette sahip olmak. KPSS sınavında KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puana sahip olmak. Milli Eğitimden onaylı bilgisayarlı muhasebe sertifikasına sahip olmak. Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak. Bilgisayar f klavye kullanıcısı sertifikasına sahip olmak.

Bu şartların yanı sıra, Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  alım yapacağını açıkladığı Büro Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların dört yıllık Fen-Edebiyat Fakültesinin Türk Dili ve Edebiyattı mezunu olmasını istiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı Büro Görevlisi alım ilanına başvuracak adayların başvurularını 23 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerektiğini bildirdi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ne saçma şartlar var bu şartlara sahip var mı acaba yada ayarlamayi kendi adamlarına göre mi yaptınız ne biçim alım bu

  2. Bunlarda insanlık diye bişey kalmamış.hep adamlarını yerleştiriyorlar