Genel

Düşük KPSS Puanıyla ya da KPSS Şartsız Memur ve İşçi Alımı Yapacağını İlan Eden SYDV'ler

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları kadrolarında personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere çeşitli platformlar üzerinden memur ve işçi alım ilanları yayımlıyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza söz konusu alım ilanlarını belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza seçimlerden sonra personel alımı yapacağını ilan eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nın personel alım ilanlarını derledik. İşte detaylar,

SYDV İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Haberimizin başında aktardığımız gibi SYDV personel alım ilanları çeşitli platformlar üzerinden yayımlanıyor. Bu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ise bazı koşullara haiz olmaları isteniyor. 

SYDV memur ve işçi alım ilanları için talep edilen koşullar ilanı yayımlayan kurum tarafından değişmekte olup bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak,, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ve ilçede ikamet ediyor olmak, bilgisayar ve Office programlarını ileri düzeyde kullanmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan işçi ve memur alım ilanlarına başvurular genellikle ilgili ilçede bulunan vakıfa şahsen yapılır. Adaylar yayımlanan ilanlar ile ilgili detaylı bilgiyi ilgili vakfın bulunduğu ilçenin veya kaymakamlığının internet sitesi üzerinden ya da vakfı arayarak ulaşabilirler.

Adaylar ilanlara dair detaylara ayrıca, https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx internet adresi üzerinden de ulaşabilirler. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Türkiye geneli 5 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu ilanlarda yer alan kadro, başvuru süreci ve diğer detayları sizlere aktarıyoruz. 

İzmir Karabağlar SYDV Personel Alım İlanına Dair Bilinmesi Gerekenler

Alım Yapılacak Kadro; İlan metnine göre kurum, Yardımcı Hizmet Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacak.

Eğitim Şartı; Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun olmak

KPSS Şartı; İlanda adaylardan KPSS şartı talep edilmiyor. 

Kastamonu Abana SYDV Personel Alım İlanına Dair Bilinmesi Gerekenler

Alım Yapılacak Kadro; İlan metnine göre kurum, Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Elemanı, Yaşlı ve Hasta Bakım Elemanı pozisyonu için personel alımı yapacak.

Eğitim Şartı; İlana başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu ve kadın olması talep ediliyor.

KPSS Şartı; İlanda adaylardan KPSS şartı talep edilmiyor. 

Artvin Ardanuç SYDV Personel Alım İlanına Dair Bilinmesi Gerekenler

Alım Yapılacak Kadro; İlan metnine göre kurum, Büro Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacak.

Eğitim Şartı; 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültesi fakültelerinden mezun olmak, İşaret Dili Eğitimi almış olmak ve belgelemek.(Tercih sebebi)

KPSS Şartı; ÖSYM Tarafından Yapılan 2016 veya 2017 Kamu Pesroneli Seçme Sınavında (KPSS) P3 Puan Türünde En az 60 Puan Almış Olmak.

Artvin Kemalpaşa SYDV Personel Alım İlanına Dair Bilinmesi Gerekenler

Alım Yapılacak Kadro; İlan metnine göre kurum, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacak.

Eğitim Şartı; 4 Yıllık Yükseköğrenim Kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden herhangi birinden, Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümlerinden herhangi birinden, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak,

KPSS Şartı; İlanda KPSS şartına ilişkin şart yer almamaktadır. 

Denizli Bozkurt SYDV Personel Alım İlanına Dair Bilinmesi Gerekenler

Alım Yapılacak Kadro; İlan metnine göre kurum, Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacak.

Eğitim Şartı; Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun olmak

KPSS Şartı; İlanda KPSS şartına ilişkin şart yer almamaktadır.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum