Genel

KPSS Puanıyla Memur Alımı Yapan SYDV'ler (Kimler Başvuru Yapabilir?)

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan kamu personeli alımlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla duyuruyoruz. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize başvuru süreci devam eden SYDV kamu personeli alım ilanlarını derledik. İşte detaylar

SYDV PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu personeli alımı yapacağını açıklayan ve başvuru süreci devam eden iki farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bulunuyor. Bu SYDV’ler arasında; Kütahya Dumlupınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Konya Karatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yer alıyor. 

Bu iki SYDV tarafından yayımlanan personel alım ilanları Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanı yayımlayan vakıf tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu başvuru koşulları her SYDV için farklılık göstermekle birlikte siz ziyaretçilerimize genel olarak aşağıda aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak,, kamu haklarından mahrum olmamak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet ediyor olmak, bilgisayar ve Office programlarını ileri düzeyde kullanmak. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak (Bu şart tüm vakıf birimleri için geçerli değil)

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Yukarıda alım yapacak SYDV’ler ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler aktardığımız personel alım ilanlarına ilişkin detaylar şu şekilde, 

Kütahya Dumlupınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı ilanında, Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Konya Karatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’da yayımladığı personel alım ilanında Büro Görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Bu iki SYDV tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına KPSS’den en az 60 almış adaylar başvuru da bulunabilecekler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan detaylarına göre, Konya Karatay SYDV personel alım ilanına başvuru süreci 8 Mayıs tarihinde sona ereceği bildirilirken Kütahya Dumlupınar SYDV personel alımına son başvuru 2 Mayıs olarak açıklandı.

Konya Karatay ve Kütahya Dumlupınar SYDV tarafından ilan edilen pozisyonlara başvuru yapacak adaylar başvurulara ilişkin detaylara SYDV’nin bulunduğu ilçenin internet sayfası üzerinden ulaşabilirler. Ayrıca bazı vakıflar ilanlara başvuruların şahsen yapılmasını istiyorlar. Söz konusu ilanlara dair diğer detaylar ulaşmak için https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx internet sitesinden faydalanabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA