Genel

Kütahya Çavdarhisar SYDV Personel Alımı Yapıyor

Kütahya Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV) tarafından yayımlanan ilan ile memur personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre;

Kütahya Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), personel alımları Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (1) pozisyonunda yapılacak. İlana başvuru yapacak adayların bazı genel ve özel şartlara haiz olmaları istenyor. 

GENEL ŞARTLAR

SYDV personel alım ilanına; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olan, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olan, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmayan, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olan, KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

ÖZEL ŞARTLAR

Adaylardan yukarıda yer alan genel şartların yanı sıra; en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak şartlarını da taşımaları isteniyor.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Kütahya Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV) personel alım ilanına başvurular, 20 Aralık 2017 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/Vakifilan/Basvuru.aspx linki üzerinden online olarak yapılacak. Başvuruların yapılmasının ardından istenilen belgeler, 22 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA