Genel

Malatya Arapgir SYDV Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Malatya Arapgir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile Büro Görevlisi (1) personel alımları yapacağını duyurdu.

BAŞVURULARDA SON GÜN !

Arapgir SYDV memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar için başvuru süreci bugün (6 Ekim) mesai bitiminde sona erecek. Başvuru için gereken evraklar ise 10 Ekim 2017 tarihine kadar teslim edilmeye devam edecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Arapgir SYDV personel alım ilanına; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, iş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilecek.

ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak,  4 Yıllık fakülte mezunu olmak, hızlı klavye kullanımı sertifikasına sahip olmak, daha önce en az 1 yıl herhangi bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında çalışmış olmak, en az ilk kademe İngilizce Sertifikasına sahip olmak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA