Genel

Van Gürpınar SYDV 60 KPSS Puanıyla Memur Alıyor

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur alımı için bir ilan yayımladı. 

Yayımlanan ilana göre, Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacak personel alımları vakfın ilgili birimlerinde görevlendirilmek üzere yapılacak. İlana dair tüm detaylar şöyle,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan ilana göre vakıf üniversite mezunları arasında personel alımı yapacak. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacak personel alımları Muhasebeci pozisyonuna yapılacak ve bu pozisyonda bir kişi istihdam edecek.

BAŞVURU KOŞULLARI

Van Gürpınar SYDV yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan ilan metninde yer alan başvuru koşullarına haiz olmalarını istiyor. 

Vakıf, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan başvuru koşullarına ek olarak alım yapılacak Muhasebeci kadrosu için belirlediği bazı özel şartlar yer alıyor. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru şartları şu şekilde,

Genel Şartlar,

İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak, üniversite döneminde bilgisayar dersi almış olmak veya MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak, Erkek adaylar için B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olmak, Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı, Aday vakfın bulunduğu Van İl sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 1-18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak (01.03.1983 ve sonrası doğumlular), En az 1 yıl Kamu ve Özel sektörde muhasebeci olarak çalışmış olmak, Mülakatı Kazanan personel, Gürpınar İlçe merkezinde ikamet etmeyi kabul etmiş sayılır. Mülakatı kazanan personelin, yapılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak. 

Eğitim Şartı;

Van Gürpınar SYDV personel alım ilanlarına, Siyasi Bilgiler ile İktisadi idari Bilimler ,Kamu Yönetimi, Maliye, İktisat, İşletme Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları isteniyor.

KPSS Şartı;

Yayımlanan ilan metninde ilana başvuru yapacak adayların 2016 ve 2017 Yılları Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 türünde en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı personel alım ilanına son başvuru tarihi 12 Mart olarak açıklandı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. başvuru nereye yapılacak ayrıntılarını yazabilir misiniz