Genel

Yalova Altınova SYDV Personel Alım İlanına Başvurular Sona Eriyor

Yalova Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yayımladığı bir ilan ile iki farklı kadroda kamu personeli alımı yapacağını açıklamıştı. 

Söz konusu kamu personeli alım ilanına başvurular 28 Aralık tarihi itibariyle sona eriyor. İlanda yer alan tüm detayları haberimizde siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yalova Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilana göre kurumun ilgili birimlerinde görevlendirilmek üzere, Büro Personeli ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. 

SYDV PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Yalova Altınova SYDV yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adayların vakıf tarafından açıklanan aday şartlarına uymaları gerekiyor. 

Genel Şartlar

Yalova Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yayımlanan aday şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları yer alıyor.

Özel Şartlar

Yukarıda açıklanan genel şartların yanı sıra adayların bazı özel şartları da taşımaları isteniyor. Vakıf tarafından belirtilen özel şartlar, göreve ve alım yapılacak birime göre belirleniyor. Söz konusu ilanda yer alan kadrolar için belirlenen özel şartlar arasında, 

MS Office programlarına hakim olmak ve belgelemek, 4 Yıllık Yükseköğretim kurumlarının lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ilan tarihi itibariyle en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak şartları yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Yalova Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan Büro Personeli ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alım ilanına başvurular, 28 Aralık tarihinde sona erecek. Söz konusu ilana başvurular şahsen yapılacak. 

Kamupersoneli.net – ANKARA