• Haberler
  • Ekonomi
  • T.C. kimlik numarasının sonu '0', '2' ve '4' olanlara 650 TL yatırıldı!

T.C. kimlik numarasının sonu '0', '2' ve '4' olanlara 650 TL yatırıldı!

T.C.

T.C. kimlik numarasının sonu “4” olanlar için önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamasında yükseköğrenim öğrencilerine kasım ayı için alacakları burs ve kredi ödemelerinin başladığını duyurmuştu.

Buna göre T.C. kimlik numarasını sonu “0” ve “2” olanlar ödemelerini geçtiğimiz günlerde alırken bugün TC kimlik numarasının sonu “4” olanlar ödemelerini almaya başladı.

ÖDEMELER HESAPLARDA

Milyonlarca öğrenci eğitimine devam edebilmek için Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan burs ve kredi talebinde bulunuyor. Buna göre ödemeler T.C. kimlik numarasının son hanesine göre belirtilen tarihler arasında yapılmaya devam ediliyor.

Bakan Kasapoğlu 6 Kasım 2021!den itibaren burs ve kredi ödemelerinin başladığını ve öğrencinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu. Buna göre 8 Kasım’da T.C. kimlik numarasının son hanesi “4” olanlar için 650 TL ödeme yapıldığı belirtildi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme