Talepler Artıyor: Engelli Maaşı Alanlara da Bayram İkramiyesi Verilsin
Bilindiği gibi dini bayramlardan önce emeklilere, şehit yakını, gaziler, şampiyon sporcular, terörden zarar görmesi nedeni ile aylık bağlanan kişilere 1000 TL ikramiye verilecek.Bu ikramiyede maaş tutarına bakılmayacak yukarıda belirtilen kişilere net 100
Bilindiği gibi dini bayramlardan önce emeklilere, şehit yakını, gaziler, şampiyon sporcular, terörden zarar görmesi nedeni ile aylık bağlanan kişilere 1000 TL ikramiye verilecek.
Bu ikramiyede maaş tutarına bakılmayacak yukarıda belirtilen kişilere net 1000 TL ikramiye verilecek. Bu ikramiye imkanından engelli maaşı alanların da yararlanması için bir imza kampanyası başlatıldı. Bu imza kampanyasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı muhatap gösterildi. İmza kampanyasının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz:
İMZA KAMPANYASININ DETAYLARI
"Yakın bir geçmişte SGK kapsamında emekli olan vatandaşlara Bin TL Ramazan Bin TL’de bayram ikramiyesi verileceği müjdesi verilmiş, 65 yaş yaşlılık aylığı alanların aylıklarının %100 artırılacağı belirtilmiştir.
Ancak 3’er aylık dönemlerde engellilere ödenen ve 2022 engelli maaşı diye bilenen aylık alanlara ne bayram ikramiyesi ne de maaşlarına zam yapılmıştır. 2022 engelli maaşı alan engelli yurttaşlar zaten çok zor şartlarda yaşamaktadırlar. Bir nebze de olsa onların bu zorlu yaşamlarını ekonomik açıdan rahatlatmak adına 3 aylık engelli maaşı alan yurttaşlara da bayram ikramiyesi verilmesini talep etmekteyiz"
Söz konusu imza kampanyasına ulaşmak için "
https://goo.gl/voYPWa
" web adresini tarayıcınızın adres satırını kopyalayınız.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme