• Haberler
  • Gündem
  • Talip Uzun Yeniden Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyeliğine Atandı

Talip Uzun Yeniden Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyeliğine Atandı

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Talip Uzun'un Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Kars Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiği bilinmekteydi.Buna yönelik olarak Talip Uzun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yenid

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Talip Uzun'un Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Kars Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiği bilinmekteydi.

Buna yönelik olarak; Talip Uzun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyeliğine atandığı ifade edildi.

KISACA KİMDİR?

1974 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğmuştur. 1990 yılında ailesinin İzmir'e göç etmesi nedeniyle orta öğrenimini İzmir İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır.

Daha sonra göstermiş olduğu yüksek başarıyla beraber; Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmayı başarmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Çalışma hayatında sırasıyla; Maliye Bakanlığında memur, PTT Genel Müdürlüğünde Müfettiş, Sağlık Bakanlığında Müfettiş, Ankara Kalkınma Ajansında Denetçi ve Sağlık Bakanlığında Daire Başkanı olarak devam etti. 7 Haziran seçimleri için istifa etmeden önce Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Kurum Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Ayrıca iyi Düzeyde İngilizce bilen Talip Uzun, evlidir ve iki çocuk sahibidir.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme