- Haberler
- Personel Alımı
- Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 202 Kadro İçin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Yapacak!
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 202 Kadro İçin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Yapacak!
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 202 kadro için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav duyurusu yayımladı.TİGEM görevde yükselme ve unvan değişikliği Sınavının 31 Ağustos 2019 tarihinde Cumartesi günü saat 10.
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 202 kadro için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav duyurusu yayımladı. TİGEM görevde yükselme ve unvan değişikliği Sınavının 31 Ağustos 2019 tarihinde Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi Üniversitesi tarafından Ankara’da tek oturumda gerçekleştirilecektir.
Söz konusu görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında çoktan seçmeli 50 soru sorulacağı bildirildi ve 100 dakika süre verileceği duyuruldu.
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adaylar kişi başı 100 Türk Lirası ücret ödemek zorundadır. İlana yapılacak başvurular 16 Temmuz 2019 tarihinde alınmaya başladı ve 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacaktır.
Başvurular Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacaktır.
Teknik Şef, Şef, Şef Yardımcısı, Koruma ve Güvenlik Amiri, Koruma ve Güvenlik Amir Yardımcısı, Mühendis,Veteriner ve Tekniker kadrosu için düzenlenecek görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için bazı şartlara uygun olmak gerekiyor.
Söz konusu kadro şartları şu şekildedir;
1) Teknik Şef olarak atanabilmek için;
a) Fakülte veya en az 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümünden mezun olmak,
b) Mühendis veya veteriner olarak görev yapmak kaydıyla en az 5 yıl hizmeti bulunmak,
2) Şef olarak atanabilmek için;
a) En az 2 yıllık yüksekokul mezunu olmak,
b) TİGEM’de Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Memur, Ambar Memuru, Satınalma Memuru, Veznedar pozisyonlarında en az 2 yıl çalışmış olmak ve en az 5 yıl hizmeti bulunmak,
3) Şef (İşletme) olarak atanabilmek için;
a) En az 2 yıllık yüksekokul mezunu olmak,
b) Muhasebeci, Şef yardımcısı görevlerinden birinde en az 2 yıl çalışmış olmak,
4) Şef Yardımcısı olarak atanabilmek için;
a) En az 2 yıllık yüksekokul mezunu olmak,
b) Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Memur, Ambar Memuru,Satınalma Memuru, Daktilograf, Puantör, Veznedar pozisyonunda en az 3 yıl çalışmış olmak,
5) Koruma ve Güvenlik Amiri olarak atanabilmek için;
a) Fakülte veya en az 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak,
b) Koruma ve Güvenlik Amir Yardımcısı olarak en az 2 yıl görev yapmış olmak,
6) Koruma ve Güvenlik Amir Yardımcısı olarak atanabilmek için;
a) Fakülte veya en az 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak,
b) Koruma ve Güvenlik Grup Şefi olarak en az 2 yıl görev yapmış olmak,
7) Mühendis, Veteriner olarak atanabilmek için;
a) Fakülte veya en az 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak,
8) Tekniker olarak atanabilmek için;
a) En az 2 yıllık teknikerlik unvanını ihraz eden meslek yüksekokullarının teknik bölümlerinden mezun olmak.
DETAY İÇİN
TIKLAYINIZ
Bakmadan Geçme





