Teknoloji

2017 Honda Civic Hatchback Göz Dolduruyor

2017 yılı’ nın ilk aylarında satışa çıkarılacak olan Honda Civic Hatchback’ ler artık resmiyete kavuşmuş durumdalar. Korsan çekilen resimleri, sır gibi saklanan tasarımı ve bir çok yeni donanımıyla gündeme gelen bu araçlar, Paris Otomobil Fuarı‘ nda görücüye çıkacaklar.

Her yıl binlerce insanın katılımıyla gerçekleşen bu fuarda, yılın tüm teknolojileri, yeni çıkan otomobilleri ve otomobil tutkunları biraraya geliyorlar. Bu yıl da gerçekleşecek olan Paris Otomobil Fuarı’ nda showrooma adım atacak olan 2017 Honda Civic Hatchback, beğenileri toplamaya devam edecek.

Araç nasıl bir motora sahip ve neleri vadediyor?

Civic Hatchback ilk başlarda dizel motor seçeneğiyle satışta olmayacak. 2 yeni nesil Turbo seçeneğiyle otomobil tutkunlarıyla buluşacak olan Civic, iki ayrı beygir seçeneğiyle satışta olacak. 127 ve 180 beygir olmak üzere iki farklı beygir seçeneğinin yer aldığı bu araçlarda manuel – otomatik 6 ileri vites seçeneği yer alacak.

Aracın dizel motor versiyonu da 2017 yılı sonlarında Honda severlerle buluşturulmuş olacak. Bu sayede, düşük bütçeli bir versiyonda hazırlanıp revize edilerek, dizel severlerin gönlü alınmış olacak. Tüm detayları düşünülmüş 2017 Civic Hatchbacklerin, donanımları da bir o kadar iddialı. Araçlarda hız takip asistanından, Apple Car sistemlerine kadar birçok şey mevcut durumda.

Kamupersoneli.net | ANKARA