Teknoloji

Apple Air Pods Kulaklık Fiyatı Şoka Uğrattı

Apple, oldukça teknolojik ve bir o kadar da inovatif ürünleriyle beğenileri toplamaya devam ediyor. Son dönemde müjdelediği ve satışa sunduğu iPhone 7 ile de bu durumu kanıtlayan Apple, 100 milyon satış hedefi koymuştu.

iPhone 7 cihazlardan tam 100 milyon adet satış yapmayı hedefleyen şirketin, yeni gözdesi Air Pods kulaklıklar da bir süredir gündemde. Sosyal medya platformları ve yeni cihazda kulaklık girişinin bulunmayışıyla hareketlilik kazanan gündem; Apple’ ın Air Pods kablosuz kulaklığının fiyatının görülmesiyle sakinleşti.

Air Pods kablosuz kulaklıklar için 800 TL gibi bir rakamın ifade ediliyor oluşu, meraklılarını epey üzdü. Oldukça yüksek fiyattan satışa sunulacak olan bu ürün, Ekim ayında 800 TL uygun bir rakam diyenler için bekliyor olacak. iPhone 7 üzerinde kulaklık girişinin yer almayacağı bilgisinin yayılması üzerine gündeme oturan Air Pods kulaklıkların, tasarımsal açıdan Apple çizgisi dışısında bir yönü bulunmuyor. 

Klasik Apple ya da iPhone tarzı olarak ifade edilebilen bu kulaklıklar, ses kalitesi ve inovatif yönüyle fiyatlandırılmış bir şekilde çok yakında satışta olacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA