Teknoloji

Az Kota Yiyen Facebook Messenger Kullanıma Sunuldu!

Facebook kullanıcıları, Facebook’ta harcadıkları vaktin yanı sıra, kullanımları sırasında epey kota harcıyorlar. Ülkemizde halen yürürlükte olan Adil Kullanım Kotası (AKK) nedeniyle de kotaların büyük bir bölümü Facebook gibi sosyal medya platformlarında ve video izleme platformlarında bitiveriyor.

Adil Kullanım Kotasının devreye girmesini engellemek, kullanıcıların kötü bağlantılar sırasında Messenger ile irtibatlarını koparmamaları aradına çalışmalar yürüten Facebook, bu konuda yeni bir adım attı. Dünya ülkelerine ücretsiz internet dağıtma projeleri dahi bulunan Facebook, kötü bağlantıya sahip ya da kota problemi yaşayan kullanıcıları sevindirecek bu geliştirmesiyle de epey konuşulacak.

Facebook, kota dostu Messenger ile sahalarda.

Facebook, Messenger Lite versiyonu ile sahalara geri döndü. Messenger Lite uygulama mağazalarından indirilerek kullanıcıların beğenisine sunulabilir durumda. Kota problemi yaşayanların ve yavaş bir internet bağlantısına sahip olanların mutlaka; Messenger Lite’ ı denemesini öneriyoruz. Böylelikle bağlantı kopmaları gibi problemler en aza indirgenmiş olacak ve daima iletişimde kalmaya devam edebileceksiniz. Messenger Lite’ ı Android cihazlar için Play Store, iOS cihazlar için AppStore ve Windows cihazlar için de mağazalardan edinebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | ANKARA