Teknoloji

Bayrama özel internet hediye kampanyaları açıklandı! Ücretsiz internet GB verilecek

Kurban Bayramı özel internet kampanyaları Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından açıklandı.

TÜRK TELEKOM ÜCRETSİZ İNTERNET KAMPANYASI NASIL ALINIR?

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ücretsiz internet kampanyaları detayları aktarıldı. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada, “Bu yıl bayramların kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak kutlanmasıyla müşterilerinin artan internet ihtiyaçlarını karşılayarak yanında olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda; 29 ve 31 Temmuz günlerinden itibaren bir hafta süre boyunca tüm müşterilere Sil Süpür’den hediye GB sunuyoruz. Ayrıca, Sil Süpür’e katılan tüm Türk Telekomlular çeşitli mobil internet hediyeleri kazanıyor.” denildi.

Öte yandan yapılan açıklamda, ücretsiz internet kampanyası kapsamında, “Online İşlemler’’e giriş yaparak “Sil Süpür”e katılan bireysel faturalı mobil kullanıcılara, tarife ve paketlerine ek olarak bayrama özel GB hediye edildiği bildirildi.

Bayrama özel internet hediye kampanyaları açıklandı! Ücretsiz internet GB verilecek

TURKCELL ÜCRETSİZ İNTERNET KAMPANYASI

Turkcell ücretsiz internet kampanyası olarak sunduğu tarife mevcut olan tarifelerden biraz daha uygun haliyle müşterilerle buluşacak. Bu paketin bayrama özel bir indirimi bulunuyor. Hediye kampanyalarına erişmek için Turkcell resmi internet sitesi üzerinden ve mobil uygulamasından kampanyalar bölümüne giriş yapıp internet kampanyaları menüsüne tıklamak gerekmektedir.

1 GB İNTERNET

Turkcell BİP uygulaması üzerinden görüntülü ve sesli görüşmelerden internet düşümü yapmayacak. Keşfet içerisinde yer alan sendeyapdiye kanalına gelenler için 30 dakika sesli görüntülü görüşme ile 1 GB internet kazanılabilecek.

Bayrama özel internet hediye kampanyaları açıklandı! Ücretsiz internet GB verilecek

VODAFONE ÜCRETİSZ İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Türk Telekom, Turkcell tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara ücretsiz internet verilirken Vodafone tarafından da ücretsiz internet verilmesi beklenmeye başlandı.