Teknoloji

Bir Yenilgi Öyküsü: Blackberry

Bir dönem gençlerinin çok iyi bildiği, hava atmalara en çok uygun telefonlardan birisi olan Blackberry; pazardaki rekabete yenik düşerek çok yakında mobil cihaz pazarından çekilecek. Bildiğimiz tuşlu telefonların üreticisi, o havalı cep telefonlarının üreticisi Blackberry ağzından henüz böyle bir açıklama yok, ancak birçok yayın organı tarafından 28 Eylül tarihinde BlackBerry’ nin pazara veda edeceği aktarılıyor.

Blackberry şimdi ne yapacak?

Mobil cihaz kulvarındaki rekabetini kaybeden Blackberry’ nin bu süreçten sonra hangi adımları izleyeceği bilinmiyor. Belki, farklı kulvarlara girişimler gerçekleştirerek üretim yapmaya ve farklı bir pazara dahil olmaya çalışabilir. Belki de kaybolan prestij nedeniyle isim değişikliği gerçekleştirip, yeni ve sıfırdan bir isimle mobil cihaz kulvarına adım atmayı deneyebilir.

Zira ticaret içerisinde ara sıra böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Eğer böyle bir gelişme yaşanır ve Blackberry farklı bir isimle mobil cihaz dünyasına adım atmaya çalışırsa, elimize ulaşan bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağız. Ancak şuan için süreci beklemek dışında yapılacak pek birşey, ne yazık ki bulunmuyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA