Teknoloji

Çift ekranlı LG V50 ThinQ Özellikleri! LG V50 ThinQ Fiyatı

Uzun bir zamandır bilgi sızıntılarının olduğu bilinen LG’nin yeni amiral gemisi çift ekranlı LG V50 ThinQ resmen tanıtıldı.

İspanya Barcelona’da düzenlenen mobil dünya kongresi kapsamında sahne alan LG V50 ThinQ özellikle birbirinden ayrıştırılabilen iki ekrana ve 5G desteğine sahip konumda.

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK ÖZELLİĞİ VE İNTERNET DESTEĞİ

LG V50 ThinQ 6,4 inç büyüklükte gelecek ve boyutu ise 3120x 1440 piksel çözünürlükte olacak. Ayrıca OLED ekranı olacak LG V50 ThinQ bir yanda oyun oynamanıza ve bir diğer ekranda ise video izlemenize olanak sağlayacak. Kısacası iki ayrı ekranda iki farklı iş yapabileceksiniz.

LG V50 ThinQ ile beraber gelen bir diğer özellik ise 5G desteği olması ve 4G incelemesine göre 20 kat daha hızlı bir internet desteği LG V50 ThinQ özelliği olarak açıklandı.

HAFIZA VE KAMERA ÖZELLİKLERİ

LG V50 ThinQ ürününde Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisi olacak ve 6 GB RAM’in yanı sıra 128 GB dahili depolama alanı bulunacak.

microSD kart ile beraber LG V50 ThinQ hafızası 512 GB’a kadar çıkacak.

Ön tarafında yer alan ekran çentiğiyle beraber 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerası bulunuyor.

Bunun yanı sıra 5 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamerası var ve LG V50 ThinQ arka tarafında ise üç kamera bizleri karşılıyor.

FİYATI NE KADAR?

LG V50 ThinQ hakkında pek çok açıklama yapıldı ancak fiyatı hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi.