Teknoloji

Çılgın Test: Dünya' nın En Yüksek Binasından Aşağıya iPhone 7 Atmak!

Türkiye’ de henüz satışa sunulmadı, ancak Dünya ülkeleri iPhone 7 cihazlara doymuş durumda. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan iPhone 7 cihazlara çılgın testler de bu sayede uygulanmaya başladı.

Dünya’ nın her yerinde iPhone 7 için çeşitli sağlamlık testleri uygulansa da, pek iç açıcı hallerini göremiyorduk. Hatta birkaç sosyal medya platformunda Nokia 3310 vs iPhone 7 şeklinde videolar hazırlanarak, çeşitli testler uygulanıyordu.

Yapılan bu testlere oldukça çılgın ve üzücü bir tanesi daha eklendi. Çılgın testleriyle tanınan bir ekip, iPhone 7′ yi Dünya’ nın en yüksek binası Burj Khalifa üzerinden attılar. Bu anları da saniye saniye kayda alarak, Youtube kanalları üzerinden paylaştılar. Binlerce izlenme ulaşan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


Çizmeye çalışanlar, suyun içerisine bırakıp saatlerce bekletenler, yere fırlatanlar, hatta yakmaya çalışanlar bile olmuştu; ancak bu video oldukça ses getirdi. Telefonu boşluktan aşağı bırakan çılgın ekip, telefonun aşağıya süzülüşünü saniye saniye kayıt altına alarak yayınladıkları videoyla, epey bir kitle kazandılar.


Kamupersoneli.net | ANKARA