Teknoloji

CS:GO Milli Takımımız Finalde Arjantini Yenerek Dünya Şampiyonu Oldu!

Counter Strike, uzunca yıllardır oyun piyasasında yerini koruyan, epey fazla oyuncu kitlesi bulunan bir oyun. Özellike CS 1.5 ve 1.6 sürümleriyle yakaladığı başarıyı da taçlandırmaya devam ediyor. Son çıkardığı versiyonu olan Counter Strike Global Offensive (CS:GO) ile de e-Spor camiasında son derece önemli bir yer tutuyor. Dünya çapında geniş oyuncu kitlesine sahip oyunun, uluslararası turnuvaları, hatta okul turnuvaları dahi yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde de bahsi geçen turnuvalardan bir tanesi gerçekleştirildi. Dünya Şampiyonası! Counter Strike Globak Offensive DÜnya Şampiyonası’ na birçok ülke e-Spor takımlarıyla katılım gösterdiler. Öyle ki turnuvalarda rekabetin sınırı yoktu.

Finalde Arjantinle karşılaşan milli takımımız, Arjantini 2-1 yenerek; adını Dümya şampiyonluğuna yazdırdı. İnternet kafelerde Counter Strike oynayan nesil, büyüdü ve şimdi Dünya şampiyonu olarak ülkemizin bayrağını uluslararası bir arenada dalgalandırdı. Üstelik bu şampiyonluk, hiç yenilgi almadan gerçekleşmiş bir şampiyonluk!

Kendilerini tebrik ediyor, ülkemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz. 

Kamupersoneli.net | ANKARA