Teknoloji

Galaxy Note 7 Kullanıcıları Dikkat! Telefonların Değiştirileceği Tarih Belli Oldu!

 Batarya problemi nedeniyle sürekli eleştiri oklarını göğüsleyen Samsung, değişim kararı almış ve tüm Dünya genelinde cihazların geri alınıp, yenilerini değiştireceğini aktarmıştı. Bu paylaşımının ardından kısa bir süre sonra da Dünya’ nın bir çok yerinden cihazları toplamaya başlayan şirket, cihazların geri dağıtımına bile başlamıştı.

Şuan itibariyle stoklarda bekleyen 500 bin Note 7′ nin güvenli ve problemsiz olduğu bilgisinin de yine internet platformlarınca aktarılması üzerine, Türkiye’ ye yönelik bir açıklama da yapıldı.

Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklama kapsamında, problemli Note 7 kullanıcılarına yönelik değişim sürecinin bilgilendirmesi yapıldı. 

Türkiye Samsung Galaxy Note 7′ leri ne zaman gönderebilecek, süreç nasıl işleyecek?

Samsung Türkiye ekibince yapılan açıklama kapsamında; ülkemizdeki problemli cihazların değişim süreci Ekim ayının ortaları itibariyle başlayacak. Bu tarihlerden itibaren Türk Galaxy Note 7 kullanıcıları cihazlarını geri iade edip, yenileriyle değişim imkanına sahip olabilecekler.

Telefonlar nasıl geri iade edilecek?

Bilgilendirmeler kapsamında çözüme ilişkin sorulardan en merak edilenlerden birisi de telefonların nasıl iade edileceğiydi. Bu bağlamda da hemen bu soruyu yanıtlayalım. Değişim programına henüz katılmamız ve katılmak isteyen kullanıcılar 444 77 11 numaralı telefon aracılığıyla katılım gösterebiliyorlar. Ayrıca tüm kullanıcılar bu numarayı arayarak ihtiyaç duydukları bilgilere de erişme imkanına sahipler.

Kamupersoneli.net | ANKARA