Teknoloji

General Mobile GM Pods satışa çıktı! Uygun fiyatı ve özellikleri belli oldu!

General Mobile’nin satışa sunacağı ve yakın zamanda tanıttığı General Mobile GM Pods, uygun fiyatıyla da kullanıcılarının beğenisi kazandı. Son dönemlerde popüler olan kablosuz kulaklığa yeni bir nefes aldıracak olan General Mobile GM Pods detayları şu şekilde

GENERAL MOBİLE GM PODS KULLANIM ÖZELLİKLERİ

Kullanıcılar için siyah ve beyaz renkte üretilen bu kablosuz kulaklık ile 5 saat boyunca kesintisiz bir şekilde müzik dinlemek ve görüşme yapmak mümkün olacak. 25 saat pil ömrü olan bu kablosuz kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor.

Kulaklığından kablo uzanmasını istemeyen ve kablolu kulaklık kullanmayan kullanıcılar için oldukça pratik bir ürün olduğu ifade ediliyor. Ürün üzerinde, dahili dokunmatik panel de bulunacak.

Çift olarak dokunulduğunda çağrıların kabul edilebileceği gibi, sonlandırılabilecek. Aynı zamanda müzik dinlerken, çift tıklama yaptığınızda müziği kesebilecek ya da devam ettirebileceksiniz.

General Mobile GM Pods satışa çıktı! Uygun fiyatı ve özellikleri belli oldu!

GENERAL MOBİLE GM PODS FİYATI

Tüm bu özellikleriyle beraber, kullanıcılar General Mobile Pods fiyatını merak ediyor. General Mobile’nin yeni kulaklık fiyatı 1.899 TL’den satışa sunuldı.